Artikel

Velkommen til ny salgschef

Julen starter tidligt i år hos Venue Manager, hvor vi er begejstrede for at kunne afsløre vores nye salgschef, Dennis Hansen, som en tidlig julegave til virksomheden.

European Handball Talk 2023

Aalborg Håndbold går forrest i digitaliseringen. Martin Stigaard Skammelsen taler på HEF-konferencen om klubbens fantastiske rejse ind i det digitale.
Lysfald Fårup Sommerland

Fællesskab, tradition og natur i efterårsferien

Fårup Sommerland er dermed langt mere, end en samling forlystelser – det er en platform for dybe almenmenneske længsler og behov for fællesskab, tradition og natur.
Adgangskontrol med indgangsmøller og billetscannere ved Smukfest

Teknologi skaber fællesskaber

Med den stadigt voksende udvikling inden for teknologi, er det ingen overraskelse, at den også har haft en stor indflydelse på sport, events og attraktioner.
Data ownership

Definitionen på ejerskab af data, indikationer på du ikke ejer data

Fuldt dataejerskab er af mange årsager blevet stadig vigtigere i oplevelsesindustrien. At eje og ønske at eje ens data er dog ikke det samme som at man rent faktisk har fuldt ejerskab. 
Esben Haldings udtalelser om dansk fodbold og data

Dansk fodbold data

Det er en spændende sæson, der er taget fat på i dansk fodbolds superliga og 1.division. Forhåbentligt på banen, men også med ny data om og indsigt i, hvad der foregår på tilskuertribunerne.
Jakob Norgaard Mortensen om store oplevelser

Store oplevelser

Der findes mange forskellige systemer til håndtering af billetsalg og kunde-data, hvor man kan samle viden om sine brugere. Andre systemer kan hjælpe med adgangskontrol, og andre igen leverer kasseapparater. Systemer er der nok af.
Corona og tryghed med Walther og Peter

Corona og tryghed

Håndteringen af sundheds-forebyggelse kræver et gennemtænkt flow, der starter når kunden køber billet og varer til opfølgningen efter begivenheden eller besøget. Det skal opleves sømløst af gæsterne, og være nemt for arrangørerne.
Metal Ligaen har fået abonnement løsning på billetter igennem Venue Manager

Sport på abonnement

Da ishockeyspillerne i Metal Ligaen fredag gik på isen og spillede sæsonens fire åbningskampe, var det samtidig premieren for en ny måde at købe billetter til sportskampe.