Nyhed

Kumar S. Narayanasamy

Ny seniorudvikler og systemarkitekt

Vi er stolte af at tilføje endnu en dygtig kollega til vores team hos Venue Manager

Bork Festival: hurtig og effektiv køb- og betaling

Festivalen løber i fire dage, venter at modtage 7.000 daglige gæster og vil være vært for over 50 koncerter i sine tre store musiktelte.
Læs om Venue Managers case med Smukfest

Smukfest 2023: Udsolgt i bøgeskoven

Med forventede 60.000 daglige besøgende, er der lagt op til, at dette års festival bliver en uforglemmelig oplevelse.
Erhvervsminister Morten Bødskov

Vil undtages for kontantreglen – Erhvervsministeren afviser

Vil undtages for kontantreglen - Erhvervsministeren afviser. I Danmark skal alle butikker som hovedregel modtage kontanter som betaling i tidsrummet 6-22.

Vi søger en bogholder og regnskabsansvarlig på deltid

I rollen som bogholder og regnskabsansvarlig vil du være ansvarlig for at sikre, at vores finansielle processer er i orden.
Læs om Venue Managers case med Fårup Sommerland

Grøn Fårup Billet

Fårup Sommerland har netop lanceret "Grøn Fårup Billet", en billig billetvariant som kan købes efter først-til-mølle-princippet. "Grøn Fårup Billet" håndteres af først-til-mølle billetsalgs-modulet udviklet af Venue Manager, der også står bag hele billetsystemet som parken benytter.
Universe segway

Ny app til Universe Science Park

Universe Science Park har lanceret en ny mobilapp udviklet af Venue Manager, der giver parkens besøgende mulighed for at forbedre deres oplevelse på parken.
Kollage sommer 2022

Venue Managers sommer 2022

Der har været meget at se til denne sommer, hvor mange festivaler og events fik comeback efter to års coronapause. Få et indblik i nogle af de aktiviteter, som Venue Manager har været en del af.
Sportstech 2022

Deltagelse i Sportstech Festival

I sidste uge fandt Danmarks første Sportstech Festival sted i Hafnia-Hallen. Her var repræsentanter fra den danske branche var samlet for at inspirere og dele viden.
Danske kvindelige atleter kæmper for pucken i A-VM ishockey

A-VM i kvinde ishockey

Sammen med Danmarks Ishockey Union har Venue Manager stået for opsætningen af billetsystemet til salget af billetter til det kommende A-VM for Kvinder i Ishockey, som spilles i Herning og Frederikshavn.