Nyhed

Kollage sommer 2022

Venue Managers sommer 2022

Der har været meget at se til denne sommer, hvor mange festivaler og events fik comeback efter to års coronapause. Få et indblik i nogle af de aktiviteter, som Venue Manager har været en del af.
Sportstech 2022

Deltagelse i Sportstech Festival

I sidste uge fandt Danmarks første Sportstech Festival sted i Hafnia-Hallen. Her var repræsentanter fra den danske branche var samlet for at inspirere og dele viden.
Danske kvindelige atleter kæmper for pucken i A-VM ishockey

A-VM i kvinde ishockey

Sammen med Danmarks Ishockey Union har Venue Manager stået for opsætningen af billetsystemet til salget af billetter til det kommende A-VM for Kvinder i Ishockey, som spilles i Herning og Frederikshavn.
Sportstech Festival

Teknologi forandrer sporten

Danmarks første festival for sportsteknologi afholdes d. 1. september 2022 i Hafnia Hallen i København. Festivalen har en bred vifte af partnere fra branchen, herunder Dansk Erhverv, DIF og Venue Manager.
Metal Ligaen vinder ehandelspris2022 med Venue Manager.Venue Manager

Vinder af E-handelsprisen 2022

Torsdag d. 19. maj var Dansk Erhverv igen vært ved årets E-handelspris, som er e-handelsbranchens svar på Oscar- eller Grammyuddelingen.
Helgstrand event

Helgstrand samarbejde udvides

Venue Managers samarbejde med Helgstrand-koncernen om billetplatform til ridesportsstævner er udvidet efter en succesfuld start ved verdens største stævne i USA.
Adgangsmøller - Nem adgangskontrol

Nem adgangskontrol

Adgangskontrol til sport, forlystelser og festivaler har forskellige behov. Se hvordan vi løser dem med armbånd, billetter, adgangsmøller og håndscannere, selv hvis internetforbindelsen svigter.
Løft til sponsorsamarbejde

Løft til sponsorsamarbejde

VIP-modulet til håndtering af sponsorsamarbejde er blevet udvidet med opfølgning på forbrug og styring efter kamptyper. Det sparer meget manuelt arbejde og øger service for sponsorerne.
Fornyet Website

Fornyet Website

VenueManager.net har været gennem en større omlægning. Det betyder mere indhold om produkter og løsninger, og mere indhold om alle medarbejdere i virksomheden, der samtidig er blevet større.
Sportsmanagement - Optrin episode 1

Sportsmanagement

Stort potentiale og høje ambitioner i danske sportsvirksomheder. Men digitaliseringsstrategien ædes op af kultur. Der mangler viden og kræfter til at forløse potentialet.